Sponsornieuws

Nieuwe hoofdsponsor: Sterk en van Tuijl Montage B.V. !

16 april 8:15  Met trots stellen wij onze gloednieuwe hoofdsponsor aan u voor: Sterk en van Tuijl Montage B.V. uit Nieuwkuijk! meer »

Sponsornieuws: Nieuw uittenue en nieuwe trainingspakken voor MO17-1

25 september 8:30  MO17-1 heeft dit seizoen een nieuw uittenue en nieuwe trainingspakken gekregen. Dit alles is gesponsord door Hermy Waltheer Zorgverlening uit Gorinchem. Ook de begeleiding loopt er gelikt bij in hun nieuwe polo's. Verder is ook het thuistenue weer compleet gemaakt. Dit is een aantal jaar geleden gesponsord door Van Kempen Fruitsappen, wat geregeld is door Arend Colenbrander. Namens de sponsorcommissie willen wij Hermy Waltheer en Arend Colenbrander/ Van Kempen Fruitsappen hartelijk bedanken voor de sponsoring. meer »

Sponsor in beeld | Firma Helle Willemstein / Kidsgigant

13 oktober 8:30  Ons derde elftal is een aantal weken geleden compleet in het nieuw gestoken door Firma Helle Willemstein en Kidsgigant. Reden te meer om beide sponsors eens onder de loep te nemen.meer »

Sponsor in beeld | Siderius Zeepfabriek B.V.

17 maart 8:30  Laatst nam Jacco Versluis, keeper van Vuren 1 en tevens werkzaam bij Zeepfabriek Siderius, diverse soorten zeepjes mee naar de kantine van V.V. Vuren. Waarschijnlijk een restpartij, want iedereen mocht ze gratis meenemen. Toevallig waren er ook zeepjes in de vorm van een kikker aanwezig. Nu wil het zo zijn dat het studentenhuis van de auteur van dit artikel de naam ‘Huize de Brulkikker’ draagt. De zeepjes zijn meegenomen naar het betreffende huis en nu heeft iedere badkamer van dit huis een kikkerzeepje. De productie van dergelijke vaste zeep is typerend voor Siderius en waar het allemaal mee begon in 1982. Sindsdien is het bedrijf groeiende en produceert het naast vaste zeep ook vloeibare zeep, scheerzepen, lotions, shampoo, badschuim en schoonmaakproducten.meer »

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen verlengt hoofdsponsorschap met 2 jaar

15 december 12:45  Met het ondertekenen van een nieuw sponsorcontract door directeur Jenno van Ekeren, kan v.v. Vuren wederom voor de komende 2 jaar rekenen op de steun van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen. Met het verlengen van het contract laat Jenno van Ekeren zien hoe belangrijk het is om maatschappelijk betrokken te zijn. Voorzitter Aart Jan de Heus is zeer verheugd over het feit dat Jenno van Ekeren met zijn onderneming al meer dan 12 jaar hoofdsponsor is van v.v. Vuren.meer »

Sponsor in beeld | Prospact

22 september 19:30  Na een lang reces heeft de redactie van ‘Sponsor in beeld’ weer de koppen bijeen gestoken. Dit keer staat het bedrijf Prospact in de schijnwerpers. Bastiaan van Eck, oud-voetballer bij Vuren 1, besloot na jaren ervaring opgedaan te hebben in de industriële automatisering het bedrijf te starten. Inmiddels is hij al shirtsponsor van het 2e elftal. Iets waar we allen uiteraard zeer verheugd over zijn.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!