Lid worden - vv Vuren

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Lid worden

Wij vinden het leuk dat je interesse hebt om lid te worden van onze club! Kom gerust eens kijken op onze vereniging. Eventuele vragen kun je stellen via het kopje 'Stel een vraag' op onze website.

Klik op onderstaande link om het inschrijfformulier van onze voetbalvereniging te downloaden:

Inschrijfformulier

Aanmelden:

Het ingevulde formulier kan je inleveren bij V.V. Vuren (in bestuurskamer)  of mailen naar info@vvvuren.nl.

 

Je kan het ook opsturen naar:

 V.V.  Vuren

Sportlaan 2

4214 LJ Vuren

 

Om de contributie laag te houden vragen wij iedereen om vrijwilligers werk te doen. Voor de mini tot de D jeugd vragen we dit van de ouders. De overige jeugd en senioren doen dit zelf ( zij worden via de commissies binnen de uitgenodigd)  Graag U als ouder in de vrijwilligers bijlage aangeven wat u kunt of wilt doen.

Overschrijven:

Hiervoor moet een overschrijving formulier van de KNVB worden ingevuld door de oude en de nieuwe vereniging. Samen met je spelerspas, een leden mutatie kaart (te verkrijgen bij je oude vereniging) wordt dit formulier opgestuurd naar de KNVB. Dit kan tot uiterlijk 15 juni.

 

Afmelden:

Bij de ledenadministrateur of secretaris kun je ook terecht voor het schriftelijk opzeggen van het lidmaatschap. Dit kan alleen schriftelijk per e-mail.

 

Afmelden bij anderen geldt niet als opzegging!

 

Een afmelding is pas compleet als je de bevestiging van deze afmelding van de ledenadministratie van v.v. Vuren hebt ontvangen!

 

Na aan/afmelden ontvang je binnen 4 weken een bevestiging per email.

Het lidmaatschap loopt altijd tot het einde van het seizoen (1 juli t/m 30 juni) en moet dus eventueel voor 30 juni opgezegd worden. Niet op tijd afmelden betekent contributiebetaling t/m 30 juni van het volgende jaar.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!